Behandlingar i Höör

 
Under vissa datum har du möjlighet att boka tid för
 
Chaku Qi behandling eller Trumhealing
 
på Änglahus
Industrigatan 15
i Höör

(för datum, se nedan)

 

 
Chaku Qi
 
Chaku Qi är en behandlingsform som baserar sig på chakrasystemet och meridiansystemet.
Med basen som akupressör utgår jag från olika akupunkter längs de 12 huvudmeridianerna och lägger händerna på, trycker och masserar lätt medan du ligger fullt påklädd på en bekväm massagebänk.
(Om du har svårt att ligga går behandlingen att få sittandes)
 
 
Oftast ligger man först på mage för att sedan vända sig på rygg.
Eftersom jag arbetar intuitivt kan behandlingarna se lite olika ut, men det vanligaste är att jag arbetar med punkter både på baksidan och framsidan av din kropp, liksom höger och vänstersidan, övre delen och undre delen. Detta för maximal balans.
 
Jag har under åren med olika healing och massageformer upptäckt att det är både lugnande och balanserande för kropp och själ om man även utgår från chakraområdena längs ryggraden.
Därför följer jag också de energier som strömmar därifrån.
Olika obalanser ger hetta eller kyla, svaghet eller stelhet och meningen med denna behandling är att balansera upp detta för ökat välbefinnande.
 
Feedback från en klient;
"Prova detta! Jag provade i torsdags och det var helt underbart! Hade haft en intensiv dag men kände att jag blev riktigt avslappnad efter bara en liten stund. Jag kunde känna hur energin började flöda i hela kroppen och fortfarande känner jag mig definitivt mer balanserad! Händelser i livet som tidigare hade gjort mig orolig och upprörd tar jag nu mycket lättare."
Katrin
 
800:- för 60 minuters behandling

400:- för 30 minuters behandling

 

Trumhealing
 
Trumman är ett av människans äldsta instrument.
Den har använts över hela världen sedan urminnes tider både till dans, meditation och helande kraft.
Kanske får du bilder, minnen som kommer upp eller bara tycker att det är behagligt när du ligger bekvämt och avslappnat på bänken medan jag trummar för att få dina celler att minnas sitt ursprungliga syfte.
Naturligtvis känner vi olika för denna speciella vibration som flödar genom kroppen och möjligen är du en av alla de som tycker att det är alldeles fantastiskt att bara "vara i flödet" under de cirka 20 minuter som behandlingen tar.
Om du är känslig för ljud kan det vara bra att ha med öronproppar.
 
200:- för 20 minuters behandling
 
 
 
 
Datum för behandlingar i Höör
 
 
23:e Oktober 10-15

13:e November 10-15

 
För bokning, kontakta Ingalill på telefon: 070 220 59 59
eller via mail; anglahus@gmail.com